KAYSERİ İL BİRİNCİSİ

KAYSERİ İL BİRİNCİSİ

'İstiklal Marşının Kabulü' ve 'Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü' Etkinlikleri Kapsamında Çevrim İçi Slogan Yarışmasında Birinci Olan İrem AVCI'ya Ödülleri Verildi.

Genel Müdürlüğümüze bağlı okullarda ''İstiklal Marşı'nın Kabulü" ve "Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü" etkinlikleri kapsamında çevrim içi slogan yarışmasında okulumuz İncesu İlçesi Bekir Yazgan Yaşar Çilsal M.T.A.L. öğrencisi İrem AVCI "Hürriyet Şanlı Milletimin Emelidir İman ile Sancak Vatanımın Temelidir" Sloganı ile il birincisi olmuştur.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sn. Ekrem SABUNCU Katılım Belgesi, Şilt ve Mehmet Akif ERSOY'un Safahat adlı eserini il milli eğitim müdürlüğünce düzenlenen tören ile yarışmada birinci olan İrem AVCI'ya vererek, başarılarının devamını diledi.

06.04.2021 3603

Öğrencimizi yarışmaya hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Ömer IŞIK ve Emrah CESSUR'a emekleri ve özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

06-04-202106-04-2021

Kaynak: https://kayseri.meb.gov.tr/www/istiklalmarsininkabuluvemehmetakifersoyuanmagunuetkinliklerikapsamindacevrimicisloganyarismasindabirinciolaniremavciyaodulleriverildi/icerik/2490