İncesu Bekir Yazgan-Yaşar Çilsal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi


Vizyon: Yürüteceği mesleğin kutsallığının bilincinde olan, mesleki ahlak ilkelerine bağlı, gelişmiş ve güncel teknolojik araç gereçleri kullanabilecek üstün nitelik ve kabiliyetlere sahip, sorumluluk bilinci taşıyan, bakımı ve korunmasından sorumlu olduğu hastalarını sadece sağlık yönünden değil sosyal ve psikolojik açıdan destekleyen ve kendilerine güven duyulan, çağdaş, insan haklarına saygılı, kişilerarası ilişkileri ve iletişimi iyi, inandırıcı ve ikna kabiliyeti olan, mesleğinde azimli, bilgili, dürüst ve cesur olan, kaliteli, verimli ve etkili hizmet üretebilen sağlık personelleri yetiştirmek, sağlık mesleğini ve çalışanlarını topluma benimseterek bu mesleğe ve dolayısı ile okulumuza olan ilgi ve talebi artırmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda; Cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani ve manevi değerlerini benimseten, toplumun sağlık seviyesinin yükseltilmesinin ve korunmasının gereğine inanan, her koşulda mesleğinin gereklerini yerine getirmeyi amaçlayan, uluslararası niteliklere sahip insan gücünün yetiştirilmesini sağlayan, çağdaş eğitim tekniklerini sisteme yansıtan, sağlık eğitimi alanında tercih edilen bir eğitim kurumu olmayı hedeflemekteyiz.

Başarılar: 2011-2012 eğitim - öğretim yılı 08.04.2012 tarihinde Kayseri´ ye yakın Niğde, Yozgat, Sivas illeri merkez Anadolu Sağlık Meslek Liseleri arasında yapılan bilgi yarışmasında birinci oldu. 2012 yılında "Hemşirelikte Mesleki Yeterliliğin Geliştirilmesi" adlı LDV projesi Türkiye 5. yedeği oldu. 17.06.2013 tarihinde yedek projemiz destelenme kapsamına alınarak 25 öğrenci ve 3 refatçı personelin Almanya´ da yaz stajı imkanı sağlandı.

Saatler: 08:30-16:40
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 352 691 45 88

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://incesusml.meb.k12.tr

Adres - Karamustafapaşa Mah. Müftülük Sok. NO1/1 38560 İncesu / KAYSERİ

Öğretmen :29
Öğrenci :297
Derslik :8
Çok Amaçlı Salon :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :620
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Karamustafapaşa Mah. Müftülük Sok. No: 1/1 38560 İncesu / KAYSERİ

Adres - Karamustafapaşa Mah. Müftülük Sok. NO1/1 38560 İncesu / KAYSERİ

Ulaşım Servis ve Belediye Otobüsleri ile

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kayseri il merkezine 30. km. uzaklıktadır. İlçe merkezinde bulunmaktadır.